Gemeenten in de wereld | Samen maken we het verschil
Bekijk deze mailing onlne

Header mailing VNG  Jaarcongres

Elkaar ‘gewoon’ weer op locatie ontmoeten: na twee jaar is het op 28 en 29 juni eindelijk zover op het VNG Jaarcongres in Westfriesland. Tegelijkertijd blijven het bijzondere tijden en blijven we nu het einde van de coronamaatregelen in zicht is voor grote uitdagingen staan. De vluchtelingen uit Oekraïne, klimaatverandering, toeslagenaffaire en wooncrisis: allemaal opgaven waarmee u als - nieuwe - gemeentebestuurder te maken heeft. Bent u klaar om de handen ineen te slaan en elkaar te inspireren? 

Schrijf u nu in

Stuur deze uitnodiging door aan uw raad

Op de plek waar zeven gemeenten nauw met elkaar optrekken en laten zien wat samenwerken betekent, opent het congres haar deuren: Westfriesland. Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec zijn op zichzelf uniek, maar vormen samen de kracht van één regio voor wereldwijde oplossingen. 

Twee dagen lang staat het VNG Jaarcongres in het licht van dit thema: Gemeenten in de wereld: samen maken we het verschil. Van klimaatadaptie tot energietransitie, van de groeiende ongelijkheid tot digitalisering: alle relevante vraagstukken komen langs. 

Gemeenten staan midden in de wereld
Oplossingen voor deze vraagstukken beginnen samen. Door samen te werken maakt u als lokale bestuurders daadwerkelijk verschil. En vanwege de recente gemeenteraadsverkiezingen is het VNG Jaarcongres 2022 een uitgelezen kans voor nieuwe en ervaren bestuurders om elkaar te ontmoeten. Deze nieuwe bestuursperiode zit vol uitdagingen waarin we met z’n allen verschil kunnen en moeten maken. 

Het beloven twee inspirerende dagen te worden waarbij u op IJsbaan De Westfries bedreven gemeentebestuurders uit heel Nederland ontmoet om samen hét verschil te maken. We begroeten u en uw raad graag in Westfriesland en stellen het op prijs als u deze uitnodiging daarom doorstuurt naar alle raadsleden uit uw gemeente.

Graag tot ziens in Westfriesland!

Banner Teambuildingsdag nieuwe colleges
Footer sponsoren VNG jaarcongres

Dit bericht is verzonden door VNG Connect in opdracht van
Vereniging van Nederlandse Gemeenten | Postbus 30435 | 2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 84 58 | e. info@vngjaarcongres.nl | w. www.vngjaarcongres.nl | KvK-nummer 27195052

 Beheer uw emailvoorkeuren bij VNG Connect